E-zwijntje

JANUARI

Deze maand zal het verslag pas in februari online verschijnen. De planning van de Chirozondagen voor januari en februari:

10/jan     CHIRO

17/jan CHIRO

24/jan FILM IN DE MUZE (voor de 3 jongste groepen, de 3 oudste groepen hebben gewoon Chiro in Eversheim)

31/jan CHIRO

14/feb CHIRO

21/feb  X-TRA MUROS (op verplaatsing, meer info volgt snel)

27/2 MOEKESDAG

28/feb CHIRO

DECEMBER

Liefste ouders, leden en sympathisanten

Het nieuwe Chirojaar is ondertussen goed van start gegaan. Toch zijn er nog steeds kinderen niet ingeschreven of is het lidgeld nog niet betaald. Vandaar nog een oproep: schrijf je kind in en betaal ASAP het lidgeld zodoende dat uw kind verzekerd is.

Inschrijven doe je via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1-uL5Q4obLhSt1B3f-8E23vOHuWm9AD3fLYdwBsPvgUE/edit

Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro, gelieve dit te storten op 733-0125990-17 met duidelijke vermelding van naam en afdeling. Doe dit voor elk kind apart.

In het vorige E-zwijntje lieten we weten dat de volgende moekesdag op 13 februari ging plaatvinden. We hebben deze datum 2 weken verlaat zodoende dat iedereen terug is van vakantie. Mis deze spetterende dag niet.

  • Moekesdag 2016 valt op 27/2.

Op 21 november was het eindelijk zover onze jaarlijkse spaghettislag. Bedankt aan iedereen die erbij was. Wij hebben er alvast van genoten! Er zijn 466 mondjes gevuld geweest. Dankzij de raad-de-spirelli-wedstrijd werd er 188 euro ingezameld voor BAW. Proficiat! Hopelijk tot volgend jaar.

De sint kwam langs op 29/11 en vermeldde dat er dit jaar geen stoute kinderen waren in de Chiro. Op enkele deugnieten na weliswaar. Zijn zwarte pieten brachten voor elke afdeling een grote zak snoep mee! Alleen maar lachende gezichtjes die dag.

Deze week kwam er ook belangrijk nieuws binnen:

12 maart 2016 organiseert BAW in samenwerking met Chiro Eversheim,  THE REUNION!
Na I LOVE COLLEGE, onze jaarlijkse fuif, op vrijdag 11 maart, is het zaterdag aan de ‘jong van geest’ generatie. Na de 3 top edities van Build A Ball, worden de 2 concepten (I Love College en Chirobal) samen gebracht in een feestweekend! Dit zal plaatsvinden te Wolvertem op de Veilinglaan (oude veiling).

Zondag 20/12 vanaf 16u zijn ouders welkom op de gezelligste kerstmarkt van heel het land (bij ons natuurlijk). Om 17u zal de fakkeltocht dan van start gaan. Ook ouders zijn meer dan welkom, deze is volledig gratis en duurt +- 30 min. Het einde van de kerstmarkt wordt voorzien om 19u.

Vanaf 14u30 zal de Chiro geeft kleur voor de eerste editie van start gaan. Dit is een nieuw concept ter vervanging van Christus Koning.

Wist je dat ook jij als ouder/sympathisant iets moois kan doen voor Chiro Eversheim? Wij zoeken namelijk jaarlijks naar nieuwe sponsors die geïnteresseerd zijn onze Chiro een financieel duwtje in de rug willen geven. Heb je interesse? Heb je nog vragen? Is er iets niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de leiding of via mail chiromeisjes.eversheim@gmail.com

Tot binnenkort!

De meisjesleiding van Chiro Eversheim

 

13/dec CHIRO
20/dec CHIRO GEEFT KLEUR + FAKKELTOCHT + KERSTMARKT BAW
27/dec GEEN CHIRO !
10/jan CHIRO
17/jan CHIRO
24/jan FILM IN DE MUZE
31/jan CHIRO

NOVEMBER

Liefste ouders, leden en sympathisanten

Het nieuwe Chiro-jaar is alweer goed begonnen. Dit jaar verwelkomen we 4 nieuwe leidsters: Lindsey, Selena en Charlotte P. en Yaisa. Ook namen we afscheid van 11 leidsters: Louize, Sarah, Fran, Savannah, Linde, Charline, Eline A., Axana, Candice, Maialen en Anne. Dank u voor alle jaren dat jullie je steentje bijdroegen aan Chiro Eversheim!

De inschrijvingen verlopen dit jaar anders dan gewoonlijk. Via onderstaande link schrijft u uw dochter in. https://docs.google.com/forms/d/1-uL5Q4obLhSt1B3f-8E23vOHuWm9AD3fLYdwBsPvgUE/edit Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro, gelieve dit te storten op 733-0125990-17 met duidelijke vermelding van naam en afdeling. Doe dit voor elk kind apart, anders is er slecht 1 kind ingeschreven en verzekerd. Eind november is de deadline!

De chiro-zondag begint om 14u30 en eindigt om 18u00. Op de eerste zondag van de maand is het geen chiro. Indien we op verplaatsing gaan of een speciale activiteit plannen zullen we dit tijdig verwittigen door flyers uit te delen na de Chiro of via mail en we vermelden dit ook steeds op de site: www.chiroeversheim.be en vervolgens doorklikken op ‘meisjes’.

Op zaterdag 21 november is het onze jaarlijkse spaghettislag. Deze zal starten van 11u30 tot 14u en van 17u30 tot 22u. Een groot deel van de opbrengst gaat integraal naar BAW. Voor de 2de fase van onze nieuwe lokalen. In de nieuwe lokalen kan je steeds een drankje nuttigen tijdens het wachten.

Op 27/9 was het moekesdag. Dit was een groot succes en een superleuke dag, hoewel de opkomst niet zo groot was. Ben jij wel eens benieuwd hoe je kind een zondagnamiddag beleeft? Op zaterdag 27 februari organiseren we nog een moekesdag! Noteer die datum alvast.

Ook de overgang was een leuke dag, de kinderen kwamen te weten aan de hand van tips wie hun nieuwe leidsters waren. Eens ze dachten te weten wie het was mochten ze de foute kleuren afvegen van de leidsters hun benen. Spannend!

De foto- en filmpresentatie viel erg in de smaak dit jaar. We gaan deze ook gratis bezorgen aan ouders die de presentatie graag willen. Wat je daarvoor moet doen is op onderstaande link drukken en je e-mailadres ingeven. Vervolgens sturen wij een mail met een link waar u de presentatie kan downloaden. https://docs.google.com/…/1dOd4ZTnXTrME4UEcvaP9OB8…/viewform

Op zaterdag 31 oktober gingen de eerste werken van start met fase 2 van onze nieuwe lokalen. Dit was een heus succes qua opkomst. Maar we kunnen nog steeds alle hulp gebruiken.

Wist je dat ook jij als ouder/sympathisant iets moois kan doen voor Chiro Eversheim? Wij zoeken namelijk jaarlijks naar nieuwe sponsors die geïnteresseerd zijn onze Chiro een financieel duwtje in de rug willen geven. Heb je interesse? Heb je nog vragen? Is er iets niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de leiding of via mail chiromeisjes.eversheim@gmail.com

Tot binnenkort!

De meisjesleiding van Chiro Eversheim

 PLANNING NOVEMBER

15/nov CHIRO
 21/nov  SPAGHETTISLAG
22/nov CHIRO
29/nov CHIRO
13/dec CHIRO
20/dec CHIRO GEEFT KLEUR + FAKKELTOCHT
27/dec GEEN CHIRO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s